Normal

Vem är normal och vad är normalt? Det kan alla undra ibland.
För jag menar vem är perfekt egentligen, alla har vi svårigheter nånstans i själen och jag har
märkt att folk dömer några eller alla ibland eller jämt och det är så fel att göra det, för alla är inte normala.


Jag är inte normal i alla lägen, det är så, men jag är normal för att vara just jag, för jag har känslor som alla andra också har, sen är det ju olika vad vi gör av och med dom.

Att kunna mycket, är inte samma sak som att man kan allt.

Jag är bra på att uttrycka mig, men ibland har jag det svårt att förstå eller kan uttrycka mig fel, men det är då normal kommer in i bilden för vem gör inte fel mer än jag?!

Att ha funktionshinder innebär inte ett stopp för att leva egentligen, en del klarar sig väldigt bra, medans andra inte klarar sig alls, som med allt annat och som med alla de andra som inte har funktionshinder.


Men att veta orsaken till varför vi är som vi är, är nyckeln till att förstå andra, och det är många som inte vet vem dom själva är, och då är det oftast orsaken till att vi är lite udda ibland. Sen kan ju en annan orsak även vara att om man vet vem man är och är jätteglad över det som gör att man gör dumma saker.
Jag vet vem jag är, och det är jag jättetacksam över och det gör ju inte mig dum utan istället intresserad över hur andra kan ha det och så jämför jag det med mig själv för att förstå bättre av det han/hon beskriver.

31 jul 2012

Fint att du kunde komma hit:)